Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Μερική περιτομή

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ πλήρους και μερικής περιτομής;

Η περιτομή είναι μια διαδικασία κατά την οποία η ακροποσθία αφαιρείται χειρουργικά. Η ακροποσθία καλύπτει την βάλανο (κεφάλι) του πέους.

Στην μερική περιτομή, αφαιρείται μόνο μέρος της ακροποσθίας. Σε πολλές περιπτώσεις, μόνο το άνω μέρος της ακροποσθίας αφαιρείται, έτσι ώστε να διατηρείται το δέρμα σε μεγάλο βαθμό.


Ποια είναι τα οφέλη αυτής της διαδικασίας;


Η μερική περιτομή μπορεί να γίνει αντί της πλήρους περιτομής για διάφορους λόγους. Ίσως θέλετε απλώς να διατηρήσετε την ακροποσθία σας για προσωπικούς ή αισθητικούς λόγους ή μπορεί να αισθανθείτε άβολα να αφαιρώντας ολόκληρη την ακροποσθία σας, ειδικά αν την είχατε όλη σας τη ζωή.


Η μερική περιτομή μπορεί να μην είναι πάντα μια επιλογή. Εάν η ακροποσθία σας έχει «κολλήσει» λόγω του σχηματισμού ουλώδους ιστού, ίσως χρειαστεί να αφαιρέσετε ολόκληρη την ακροποσθία. 


Αυτό είναι συχνά μια επιπλοκή της φίμωσης, της βαλανοποσθίτιδας ή των λοιμώξεων που εμφανίζονται κάτω από την ακροποσθία σας.


Δείτε για την φίμωση https://bit.ly/36bSH0F

Ετικέτες

5 Διατροφικά tips για καλύτερη και σκληρότερη στύση 8 ασκήσεις που βελτιώνουν τις επιδόσεις στο σεξ Άγχος και stress ανδρική σεξουαλική διέγερση Ανδρολογικές παθήσεις ανδρολόγος Απαντήστε στον Ανδρολόγο σας βαλανίτιδα και βαλανοποσθίτιδα βασικές αρχές Βραχύς χαλινός πέους Βραχύς χαλινός πέους και επέμβαση βραχύς χαλινός Δημήτρης Παντολέων ένα πρόβλημα που φαίνετα Επίκτητες κάμψεις του πέους που δεν έχουν σχέση με την νόσο Peyronie Επιπλοκές και προβλήματα που προκύπτουν από τη στυτική δυσλειτουργία έρωτας ερωτήσεις και απαντήσεις Ερωτήσεις στον Ανδρολόγο σας Η στύση στον άντρα Η φυσιολογία της στύσης και η εκσπερμάτιση Κάμψεις πέους Κονδυλώματα και Laser αποκατάσταση Μέγεθος πέους Μεγέθυνση πέους απορίες μία χρήσιμη τεχνική για να χαλαρώνετε Νόσος Peyronie Οργανική στυτική δυσλειτουργία ουρολόγος πέος προστατίτιδα Πως μπορούμε να βελτιώσουμε τις σεξουαλικές μας επιδόσεις σεξουαλική λειτουργία Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) στράβωμα πέους στυτική δυσλειτουργία Στυτική δυσλειτουργία και αίτια Στυτική δυσλειτουργία και θεραπεία Στυτική δυσλειτουργία και καρδιακές παθήσεις Συγγενείς κάμψεις του πέους Συμπληρώματα διατροφής Συχνά Ανδρολογικά θέματα Συχνά Ανδρολογικά προβλήματα Τα 5 βήματα της γυναίκας που “λύνουν” τα προβλήματα του άνδρα Το δυναμικό έγχρωμο Doppler του πέους στους νέους άντρες με στυτική δυσλειτουργία Το ερωτηματολόγιο της στυτικής δυσλειτουργίας IIEF-5 Υπερηχογράφημα πέους κι έγχρωμο Doppler στην στυτική δυσλειτουργία φίμωση πέους Φλεγμονές πέους Ψυχογενής στυτική δυσλειτουργία focus fm François Gigot de la Peyronie sex To Androplan μας προτείνει 10 λόγους για να κάνουμε σεξ