Σελίδες

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Άγχος και stress ,μία χρήσιμη τεχνική για να χαλαρώνετε



Αυτή η απλή τεχνική, όπως περιγράφεται παρακάτω, μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε περιόδους που έχετε πολύ άγχος.
1. Καθίστε με τέτοιο τρόπο, ώστε τα πόδια σας να ακουμπούν στο πάτωμα ή σε κάποια άλλη αναπαυτική θέση και ακουμπήστε τα χέρια σας στους γοφούς σας.
2. Εισπνεύσετε αργά και βαθιά από την μύτη και εκπνεύστε από το στόμα. Αν αναπνέετε σωστά, το στομάχι σας και όχι ο θώρακας σας πρέπει να ανασηκώνετε ελαφρά στην αρχή κάθε αναπνοής.
3. Καθώς αναπνέετε, χαλαρώστε σταδιακά τους ώμους και τα χέρια σας. Προσέξτε τα δόντια σας να μην είναι σφιγμένα. Απαλές, ελεγχόμενες αναπνοές βοηθούν στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και του άγχους.


Επισκεφθείτε το blog φίμωση και δείτε σχετικά θέματα που αφορούν τις παθήσεις του πέους όπως είναι η φίμωση πέους , ο βραχύς χαλινός , τα κονδυλώματα και άλλα καθώς επίσης και μεθόδους αποκατάστασης των προβλημάτων αυτών.Για υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Ουρολογία αλλά και την Ανδρολογία μπορείτε να επισκεφθείτε κάνοντας κλικ στο Ουρολογικά και Ανδρολογικά θέματα και στο Androplan

Σας προτείνουμε επίσης να δείτε τα  Συχνά Ανδρολογικά προβλήματα