Σελίδες

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Τα 5 βήματα της γυναίκας που “λύνουν” τα προβλήματα του άνδρα

Γράφει ο Δρ. Πέτρος Δ. Θάνος , Χειρουργός Ουρολόγος & Ανδρολόγος 
  
1. Να τον ενθαρρύνει και να αναγνωρίζει την ανάγκη του για σεξουαλική επαφή και ερωτική ικανοποίηση 
2. Να του δείχνει ότι η πρόβλημά του δεν τον "ξόφλησε" σεξουαλικά και με το κάλεσμά της να ενισχύει τη σωστή ιατρική θεραπεία της νόσου, με την παράλληλη θεραπευτική αντιμετώπιση της σεξουαλικής διαταραχής. 
3. Να αισθάνεται τη παρουσία της ως επιθυμητή και θελκτική από τον σύντροφό της, κάτι που ο ίδιος το χρειάζεται και που τον κάνει να νιώθει επιθυμητός και σεξουαλικά ακμαίος. 
4. Να μην του κόβει τα φτερά στην ερωτική διάθεση που εκείνος εκφράζει και να μην τον κάνει να αισθάνεται ότι η σεξουαλική του επιθυμία είναι μία «νοσηρή πολυτέλεια».

Η Δυσλειτουργία της Στύσης Θεραπεύεται

Η συντριπτική ,λοιπόν,πλειοψηφία των ανδρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα δυσλειτουργίας στύσης μπορεί να θεραπευθούν αρκεί να ακολουθήσουν τις οδηγίες των εξιδικευμένων στο χώρο ιατρών. Ο Ειδικός Ουρολόγος Ανδρολόγος μπορεί να ταυτοποιήσει το αίτιο της στυτικής δυσλειτουργίας έχοντας στα χέρια του τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να βοηθήσει εσάς και τη σύντροφό σας να επιλέξετε την κατάλληλη θεραπεία όμορφα και σωστά.

Επισκεφθείτε επίσης το blog φίμωση και δείτε σχετικά θέματα που αφορούν τις παθήσεις του πέους όπως είναι η φίμωση πέους , ο βραχύς χαλινός , τα κονδυλώματα και άλλα καθώς επίσης και μεθόδους αποκατάστασης των προβλημάτων αυτών.Για υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Ουρολογία αλλά και την Ανδρολογία μπορείτε να επισκεφθείτε κάνοντας κλικ στο Ουρολογικά και Ανδρολογικά θέματα και στο Androplan

Σας προτείνουμε επίσης να δείτε τα  Συχνά Ανδρολογικά προβλήματα